KEUZES BUSINESS MINDFULNESS

MINDFULNESS SUCCES

Wat is succes nu eigenlijk?
Hoe ga je om met 'werkdruk'? Wat is werkdruk?
Ontspannen, gelukkig en succes. Kan dat samen?

Een carrière lijkt voor velen hand in hand te gaan met keihard werken, een scheve werk-privé balans en derhalve stress. In deze workshop gaan we ontdekken hoe het ook anders kan. Sterker nog, door de stress weg te nemen wordt je zelfs nog succesvoller! 

Maak een afspraak

MINDFULNESS LEIDERSCHAP

Kun je natuurlijk leiderschap leren?
Zien anderen jouw als leider? 
Wat is jouw kracht en uniek talent?

Na deze cursus weet je wat mensen beweegt en verbindt. Er is geen 1 gouden regel, elk mens is anders. Hoe ontdek je die verschillen in mensen en hoe benader je al deze verschillende profielen? Leer je manier van communiceren aan te passen aan je doelgroep. Iemand enthousiast krijgen was nog nooit zo makkelijk.

Maak een afspraak

MINDFULNESS WORK BALANCE

Hoe creëer balans tussen jezelf en jouw baan?
Wanneer ben je tevreden?
Wat is de GEAR-methode en hoe kan dit helpen? 

De gouden regel "behandel eenieder zoals je zelf behandeld wilt worden" is achterhaald. Beter is: "behandel eenieder zoals ZIJ behandeld willen worden."

We gaan vanuit de oorsprong naar de persoonlijke en collectieve (bedrijf)mindset. In deze cursus kom je erachter wat jouw medewerkers beweegt. Leer waarom ze doen wat ze doen en hoe je hiermee om kunt gaan.  Pas de speciaal ontwikkelde GEAR-methode toe en ervaar hoe geluk, productiviteit en creativiteit floreert op de werkvloer.

Maak een afspraak

voor een Mindfulness Business Training

Wil je jouw bedrijf nieuwe energie geven? Ontwikkeling in succes door mindfulness? De ware intenties en potenties van jezelf en de medewerkers (her)ontdekken? Work Life Balance creëren?

Wil je echt verandering?

Tijdens mijn posities als directeur heb ik elke dag geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling en bewustwording door aandacht te geven en focus op de unieke menselijke vermogens. Ik kan jouw bedrijf helpen bij het maken van een bewuste keuze om zo de gewenste veranderingen en balans te ontwikkelen.

De meeste bedrijven geven aandacht aan de symptomen. Alles wat aandacht krijgt groeit! Teveel zieke medewerkers. Slechte bedrijfsresultaten. Stressvolle sfeer. Dit zijn echter allemaal einderesultaten van eerder gemaakte keuzes.

Met de juiste aandacht behaal je meer succes zonder stress. Een gezond en succesvol bedrijf is een keuze. Door mijn ervaring en persoonlijke wegen heb ik nu de prachtige missie om bedrijven te kunnen helpen vanuit een ander perspectief.

Mensen worden geïnspireerd en (her)ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. Een consequentie hiervan is dat het ziekteverzuim automatisch zal dalen waardoor plezier, productiviteit en creativiteit zal stijgen.

 

Bijna 20 jaar geleden heb ik een cadeau ontvangen: burn-out. Dit klinkt wellicht vreemd, maar vanaf dat moment ben ik andere keuzes gaan maken die me stap voor stap gelukkiger, gezonder en welvarender hebben gemaakt. Ik heb veel gereisd, een boek geschreven en ben directeur geweest van een multinational. Kortom, ik heb ervaren en geleerd dat andere keuzes tot andere resultaten leiden.

> Lees hier meer over mij

Angelo Kaplar

Tevreden klanten gingen je voor:

decathlon-app-logo

René

-

Decathlon

HNA

Ivo

-

HNA ESTATES

borgottis_logo_view2

Gaston

-

Borgottis

let's talk!

Onze website maakt gebruik van Cookies. Je kunt die uitzetten in je browser, daar zal deze website niet minder door presteren.

contact

Wil je nog wat vragen? Wil je nog iets kwijt? Kan ik iets voor je betekenen? Laat het me hier weten!