Angelo Kaplar

COACH - SPREKER - SCHRIJVER

0
jaar coach ervaring
0
jaar in Cambodja gewoond
0
jaar Mindfulness ervaring
0
verschillende landen gereisd
0
jaar meditatie-ervaring
0
jaar in Spanje gewoond

De naam die mij gegeven werd is Angelo en ik ben geboren in Nederland. Tot aan de leeftijd van 23 jaar leefde ik een normaal leven in de ogen van de buitenwereld. Echter, ik was niet gelukkig en na jarenlang rollen spelen kreeg ik een burn out. Terugkijkend was dit het mooiste cadeau wat ik mezelf geven kon. Ik koos ervoor om nieuwe onbekende levenswegen te ontdekken en volgde lessen in een Filosofisch Instituut en Meditatie Centra. Ik kwam in contact met wijze leraren, meditatie leraren en inspirerende mensen. Ik bestudeerde boeken over introspectie, ontwaken, gelukkig zijn, wijsheidstradities en meditaties.

Mijn Burnout was een prachtig cadeau. Dit klinkt wellicht vreemd maar vanaf dat moment ben ik andere keuzes gaan maken die me stap voor stap gelukkiger, gezonder en welvarender hebben gemaakt. Ik heb veel gereisd, een boek geschreven en ben directeur geweest van een multinational. Kortom, ik heb ervaren en geleerd dat andere keuzes tot andere resultaten leiden.

Stap voor stap ontwaakte mijn bewustzijn uit de levensslaap en op de leeftijd van 29 jaar koos ik bewust om mijn nieuwe signalen te volgen. Mijn zekere baan en huis werden opgezegd. Mijn auto verkocht en enkele oude persoonlijke relaties beëindigd. Een nieuwe reis was begonnen en mijn innerlijke ZIJN ontwaakte. Ik reisde voor een lange tijd als backpacker door Zuid Oost Azië, Thailand, Vietnam, Laos, Maleisië en Cambodja. Ik besloot op gevoel om in Cambodja te blijven en leefde aldaar vervolgens voor 4 jaar op steenworp afstand van de oude tempels van Angkor Wat. Wauw, wat een energie! Ik schreef een boek, nam deel aan retraites, volgde dagelijkse meditatie lessen en werd meditatie leraar en coachte mensen. Om mijn boek “Terug naar Huis”  te publiceren ging mijn reis verder naar Europa, wonende in Duitsland en Nederland. In de tussentijd koos ik ervoor om in de commerciële sport sector te gaan werken. Het voelde goed en het werd succesvol voor de buitenwereld. Via de opstap als afdelingsmanager bij een internationale sportketen groeide ik heel snel door tot winkeldirecteur en uiteindelijk tot commercieel directeur. Mijn innerlijke verlangen om mijn levensdoel te delen werd echter steeds nadrukkelijker. Alles in het leven is een keuze. Andermaal koos ik ervoor om zekerheden op te zeggen en verhuisde intuïtief naar het zuiden van Spanje (Malaga). Hier werd alles nog duidelijker. Elke keuze heeft een consequentie. Een keuze die we elk moment kunnen maken. Van geluk tot rijkdom.

Mijn levensdoel was duidelijk en het coachingsbedrijf was een feit.

De praktijk en theorie waren samengekomen. Door bewuste keuzes werden mijn ervaringen voorbeelden. Ik begreep op energetisch niveau wat het inhoud om te mogen leven in vrijheid. Deze vrijheid leidde me terug naar Zuid Oost Azië, Thailand en Cambodja. Ik coachte mensen en bedrijven met hun persoonlijke en collectieve levensdoelen en werd de verbinding tussen hun vrijheid en de diepste verlangens.

Kiezen voor zekerheid is kiezen voor een herhaling van het bekende. Kiezen voor onzekerheid vanuit intuïtie en pure intentie creëert nieuwe mogelijkheden. Vanuit dit perspectief leidde mijn intuïtie me na een tijdje terug naar Nederland om mijn levensdoel en pad te vervolgen.

Het delen van deze menselijke potenties en het ervaren van geluk en vrijheid is voor iedereen een bestaansrecht. Gelukkig zijn is een keuze. Je hebt je eigen persoonlijke pad en bent daar verantwoordelijk voor. Neem deze verantwoordelijkheid en bevrijdt jezelf. Jij bent een uniek fantastisch mens!

Ieder mens heeft een unieke levensreis. Na het bewandelen van mijn innerlijke persoonlijke paden en het uiterlijke reizen ontdekte ik mijn nieuwe wegen naar rust, puur geluk en vrijheid. Elke dag geeft het leven ons exact wat we nodig hebben op het juiste moment en tijd. Wetende dat tijd niet echt bestaat.

We zijn altijd verantwoordelijk voor ons eigen geluk en vrijheid.

De intentie om mensen en bedrijven te helpen komt vanuit mijn bewuste hart. Ik wil delen dat mijn gevoel van geluk, succes, gezondheid en vrijheid voor iedereen een bestaansrecht is. Je hebt je eigen persoonlijke pad en bent daar verantwoordelijk voor. Neem deze verantwoordelijkheid en bevrijdt jezelf. Jij bent een uniek fantastisch mens!

Kijk op deze website naar het aanbod of neem direct contact op voor exclusieve mogelijkheden

Opleidingen & Transformatie Ervaringen

Mediteren volgens boeddhistische monniken (Wat Damnak Pagode, Siem Reap Cambodja)
Mediteren volgens Yogasoetra’s van Patanjali (Raja Yoga Instituut, Siem Reap Cambodja)
Stilte & Mindfulness Retraite Raja Yoga (Siem Reap Cambodja)
Ontmoet je Hoger Zelf (Arjuna, Hunsel Nederland)
Ontmoet je Goddelijk Zelf (Arjuna, Hunsel Nederland)
Wereldreis (er is geen snellere weg naar jezelf)
Schrijven (Boeken en Romans)
Innerlijke Transformatie (Visie en Levensmissie, San Pedro De Alcantara Spanje).

let's talk!

Onze website maakt gebruik van Cookies. Je kunt die uitzetten in je browser, daar zal deze website niet minder door presteren.

contact

Wil je nog wat vragen? Wil je nog iets kwijt? Kan ik iets voor je betekenen? Laat het me hier weten!