KEUZES PERSOONLIJKE MINDFULNESS

Je voelt dat je meer wilt. De wereld waarin je leeft is kleiner dan je dacht. Je hebt dromen en verlangens die verder rijken dan de werkelijkheid waarin je nu leeft. Je wilt die wereldreis maken. Je wilt jouw droom leven. Je wilt emigreren naar een ander land. Toch blijven de oude patronen op de achtergrond en voorgrond actief waardoor je nu al jaren niet durft te kiezen.

Je gaat leren om de illusies van zekerheden los te laten zodat je een gevoel van onvoorwaardelijk vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen gaat voelen. 

Zodra je afgestemd bent met deze innerlijke wijsheid voel je wat je werkelijk wilt en kun je gaan bouwen een jouw droomleven. 

Jij kiest jouw droomleven.  

Maak een afspraak

MINDFULNESS DROOMLEVEN

Ben je nu waar je wilt zijn? 
Wat wil je werkelijk?
Welke gedachten houden je tegen?

Het menselijk lichaam is een uiterst deskundig en intelligent instrument. In de kern heeft elk lichaam de mogelijkheid om zichzelf te herstellen om zo de balans te kunnen behouden. Wij mensen noemen dit gezond zijn.

Je gaat leren dat elk symptoom ‘’de ziekte of overgewicht’’ een teken is dat de balans verdwenen is

Jij gaat oude patronen veranderen waardoor de belangrijkste stap is gezet. Het merendeel van ziektes en overgewicht zijn namelijk een gevolg van het onbewuste proces van denken en acteren vanuit angst.

Maak een afspraak

MINDFULNESS GEZOND ZIJN

Waarom kun je gezond zijn leren?
Wat zijn gedachten, emoties en het lichaam?
Hoe herstel je de natuurlijke balans?

Je gaat jezelf beter leren begrijpen. Je zult gaan ervaren dat door andere keuzes te gaan maken je definitief vrij en gelukkig zult zijn. Om echt te kunnen veranderen moet je innerlijk nieuwe keuzes gaan maken.  

Bewust gekozen woorden met een diepere emotionele toevoeging en afstemming op de juiste frequentie activeren het proces van transformatie. 

Laat jezelf meedragen door de energie van het leven via de bewustzijnsoefeningen, meditatie en transformerende woorden. 

Gelukkig en Vrij zijn in het moment met bewuste aandacht.

Maak een afspraak

MINDFULNESS GELUKKIG & VRIJ

Wie ben je werkelijk?
Waarom is stress een illusie?
Gelukkig en vrij leven, kan dat?

voor exclusieve 1-op-1 Mindfulness Coaching

Wil je het roer helemaal omgooien? Jouw droom eindelijk gaan leven? Blijvend gezond zijn? De levensbalans (her)ontdekken? Zit je muurvast in het maken van keuzes? Durf je niet?

Wil je echt verandering?

Dan kan ik jou ook in een persoonlijk traject helpen bij het bewust worden van wie je werkelijk bent en de oude patronen die je tegenhouden. Je gaat dan nieuwe keuzes maken die vanuit jouw zelf komen.Je gaat zo de natuurlijke balans herstellen. Al jouw dromen komen eindelijk uit. Jij hebt altijd een keuze!

We werken aan een blijvend resultaat omdat je gaat (her)ontdekken wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. We bekijken samen welke keuzes je tot nu toe hebt gemaakt en wat je graag wilt veranderen. Jij gaat vanaf nu alle keuzes bewust maken. Dit leidt automatisch tot levensbalans, nooit meer stress, altijd gelukkig zijn, een goede gezondheid en het realiseren van al jouw dromen.

Bijna 20 jaar geleden heb ik een cadeau ontvangen: burn-out.  “Een cadeau” klinkt wellicht vreemd, maar vanaf dat moment ben ik andere keuzes gaan maken die me stap voor stap gelukkiger, gezonder en welvarender hebben gemaakt. Ik heb veel gereisd, een boek geschreven en ben directeur geweest van een multinational. Kortom, ik heb ervaren en geleerd dat andere keuzes tot andere resultaten leiden. Ik zet me al jaren in om deze kennis over te dragen aan anderen.

Meer over mij kun je hier vinden.

Tevreden klanten gingen je voor:

decathlon-app-logo

René

-

Decathlon

borgottis_logo_view2

Gaston

-

Borgottis